Sunnuntaitilaisuudet

Helsinki Vineyard-seurakunnalla on sunnuntaitilaisuuksia kolmena viikonloppuna kuukaudessa klo 16:00. Tilaisuudet ovat kahvilamaisessa ravintolassa (Annankatu 10), jonka rentoon ilmapiiriin on helppo tulla mukaan.

Sunnuntaitilaisuus on moderni vapaamuotoinen jumalanpalvelus, joka sisältää ylistysmusiikkia ja puheen ajankohtaisesta teemasta. Lisäksi tarjoamme kahvia ja teetä ilmaiseksi. Tilaisuuden lopussa rukoilemme niiden puolesta, jotka sitä haluavat.

Lastenohjelma

Lastenohjelma alkaa alakerrassa toisen ylistyslaulun jälkeen ja sitä on tarjolla jokaisessa sunnuntaitilaisuudessa 4-11-vuotiaille. Sen lisäksi 1-3-vuotiaille on tarjolla lastenhoitoa. Lastenohjelma koostuu monipuolisesta tekemisestä, yhdessäolosta ja opetuksesta, joka toteutetaan kahdessa ikäryhmässä.

Kotiryhmät

Kotiryhmät ovat kodeissa kokoontuvia 5-10 hengen ryhmiä, jotka tapaavat viikoittain tai joka toinen viikko. Nämä ryhmät ovat seurakuntamme kivijalka, koska niissä voi tutustua toisiin ihmisiin, oppia Jeesuksesta Raamatun tutkiskelun kautta ja rukoilla toisten ihmisten tarpeiden puolesta. Kokoontuminen alkaa yleensä iltapalalla, jonka jälkeen on ylistystä, rukousta ja keskustelua. Kotiryhmät ovat avoimia kaikille seurakuntalaisille ja niille, jotka etsivät kotiseurakuntaa.

Evankeliointi

Evankeliointi merkitsee Jeesuksesta kertomista niille, jotka eivät vielä usko Häneen. Järjestämme kristinuskon perusteista kiinnostuneille Alfa-iltoja, jotka sisältävät ilmaisen päivällisen, alustuksen ja keskusteluryhmät. Healing on the Streets on kadulla tapahtuvaa toimintaa, jossa kerromme Jeesuksesta sekä rukoilemme siunausta ja parantumista ihmisille.