Toiminta

Sunnuntaitilaisuudet

Helsinki Vineyard-seurakunnalla on sunnuntaitilaisuuksia kolmena viikonloppuna kuukaudessa klo 16:00. Tilaisuudet pidetään uusissa tiloissa Kalasatamassa osoitteessa Työpajankatu 10A (2. krs), 05800 Helsinki.

Sunnuntaitilaisuus on moderni vapaamuotoinen jumalanpalvelus, joka sisältää ylistysmusiikkia ja puheen ajankohtaisesta teemasta. Lisäksi tarjoamme kahvia ja teetä ilmaiseksi. Tilaisuuden lopussa rukoilemme niiden puolesta, jotka sitä haluavat.

Lastenohjelma

VineKids lastenohjelma pidetään omassa tilassaan jokaisen sunnuntaitilaisuuden yhteydessä. Ohjelma on suunnattu 4-11-vuotiaille. Sen lisäksi 1-3-vuotiaille on tarjolla lastenhoitoa sopimuksen mukaan. Lastenohjelma koostuu monipuolisesta tekemisestä, yhdessäolosta ja opetuksesta, joka toteutetaan kahdessa ikäryhmässä.

Kotiryhmät

Kotiryhmät ovat kodeissa kokoontuvia 5-10 hengen ryhmiä, jotka tapaavat viikoittain tai joka toinen viikko. Nämä ryhmät ovat seurakuntamme kivijalka, koska niissä voi tutustua toisiin ihmisiin, oppia Jeesuksesta Raamatun tutkiskelun kautta ja rukoilla toisten ihmisten tarpeiden puolesta. Kokoontuminen alkaa yleensä iltapalalla, jonka jälkeen on ylistystä, rukousta ja keskustelua. Kotiryhmät ovat avoimia kaikille seurakuntalaisille ja niille, jotka etsivät kotiseurakuntaa.

Syksyllä 2021 seurakunnassamme toimii 6 kotiryhmää seuraavilla alueilla:

HELSINGIN KESKUSTASSA suomenkielinen kotiryhmä joka toinen torstai-ilta.

POHJOIS-VANTAALLA / KERAVAN SAVIOLLA SUOMENKIELINEN KOTIRYHMÄ joka toinen perjantai klo 18.

ESPOON KAUKLAHDESSA suomenkielinen kotiryhmä joka toinen maanantai klo 18:30-20:30. Ei lastenhoitoa.

OULUNKYLÄSSÄ englanninkielinen kotiryhmä joka toinen perjantai klo 18-20. Lapset tervetulleita leikkimään kun aikuisilla ohjelmaa.

HELSINGIN KIVIKOSSA englannin & suomenkielinen kotiryhmä joka toinen torstai klo 18.30-21.00.

HELSINGIN MALMINKARTANOSSA / ESPOON PAINIITYSSÄ  suomenkielinen kotiryhmä. Kokoontumiset joka toinen viikko (viikonpäivä vielä auki) klo 18.00-19.30. Ei lastenhoitoa, mutta lapset tervetulleita.

Lisätietoa kotiryhmistä: ari.puonti@helsinkivineyard.fi

Evankeliointi

Evankeliointi merkitsee Jeesuksesta kertomista niille, jotka eivät vielä usko Häneen. Järjestämme kristinuskon perusteista kiinnostuneille Alfa-iltoja, jotka sisältävät ilmaisen päivällisen, alustuksen ja keskusteluryhmät. Healing on the Streets on kadulla tapahtuvaa toimintaa, jossa kerromme Jeesuksesta sekä rukoilemme siunausta ja parantumista ihmisille.

Maahanmuuttajatyö

Tuemme maahanmuuttajien integroitumista seurakuntaan ja Suomeen.