Toiminta

Sunnuntaitilaisuudet

Helsinki Vineyard-seurakunnalla on sunnuntaitilaisuuksia kolmena viikonloppuna kuukaudessa klo 16:00. Tilaisuudet pidetään Forumin Meeting Park Campus -tilassa osoitteessa Yrjönkatu 29C, Helsinki.

Sunnuntaitilaisuus on moderni vapaamuotoinen jumalanpalvelus, joka sisältää ylistysmusiikkia ja puheen ajankohtaisesta teemasta. Lisäksi tarjoamme kahvia ja teetä ilmaiseksi. Tilaisuuden lopussa rukoilemme niiden puolesta, jotka sitä haluavat.

Lastenohjelma

VineKids lastenohjelma pidetään omassa tilassaan jokaisen sunnuntaitilaisuuden yhteydessä. Ohjelma on suunnattu 4-11-vuotiaille. Sen lisäksi 1-3-vuotiaille on tarjolla lastenhoitoa sopimuksen mukaan. Lastenohjelma koostuu monipuolisesta tekemisestä, yhdessäolosta ja opetuksesta, joka toteutetaan kahdessa ikäryhmässä.

Kotiryhmät

Kotiryhmät ovat kodeissa kokoontuvia 5-10 hengen ryhmiä, jotka tapaavat viikoittain tai joka toinen viikko. Nämä ryhmät ovat seurakuntamme kivijalka, koska niissä voi tutustua toisiin ihmisiin, oppia Jeesuksesta Raamatun tutkiskelun kautta ja rukoilla toisten ihmisten tarpeiden puolesta. Kokoontuminen alkaa yleensä iltapalalla, jonka jälkeen on ylistystä, rukousta ja keskustelua. Kotiryhmät ovat avoimia kaikille seurakuntalaisille ja niille, jotka etsivät kotiseurakuntaa.

Syksyllä 2020 seurakunnassamme toimii 6 kotiryhmää seuraavilla alueilla:

ETÄNÄ TAI ESPOON TAPIOLASSA NUORTEN AIKUISTEN (18-29v.) suomenkielinen kotiryhmä tiistai-iltaisin.

ESPOON KAUKLAHDESSA suomenkielinen kotiryhmä joka toinen maanantai-ilta.

HELSINGIN OULUNKYLÄSSÄ englanninkielinen kotiryhmä joka toinen perjantai klo 18-20. Lapset tervetulleita leikkimään kun aikuisilla ohjelmaa.

HELSINGIN KIVIKOSSA englannin & suomenkielinen kotiryhmä joka toinen torstai klo 18.30-21.00.

ETÄNÄ TAI HELSINGIN MALMINKARTANOSSA / ESPOON PAINIITYSSÄ  suomenkielinen kotiryhmä. Kokoontumiset joka toinen tiistai klo 17.15-19.00 Ei lastenhoitoa, mutta lapset tervetulleita!

VANTAAN KARTANONKOSKELLA / KERAVAN SAVIOLLA suomenkielinen kotiryhmä. Kokoontuminen joka toinen perjantai klo 18.

Lisätietoa kotiryhmistä: ari.puonti@helsinkivineyard.fi

Evankeliointi

Evankeliointi merkitsee Jeesuksesta kertomista niille, jotka eivät vielä usko Häneen. Järjestämme kristinuskon perusteista kiinnostuneille Alfa-iltoja, jotka sisältävät ilmaisen päivällisen, alustuksen ja keskusteluryhmät. Healing on the Streets on kadulla tapahtuvaa toimintaa, jossa kerromme Jeesuksesta sekä rukoilemme siunausta ja parantumista ihmisille.

Maahanmuuttajatyö

Tuemme maahanmuuttajien integroitumista seurakuntaan ja Suomeen.